پنج شنبه ١٤ مرداد ١٤٠٠
لینک های مرتبط
اخبار > اصول استفاده از چوب غذاخوری در ژاپن


نسخه چاپي         ارسال به دوست

اصول استفاده از چوب غذاخوری در ژاپن

.


استفاده صحیح از چوب های غذاخوری در ژاپن (هاشی)، رسم و رسوم خاص خود را دارد به طوری که استفاده اشتباه از آن می‌تواند معانی نامناسب و بعضا توهین آمیزی در فرهنگ ژاپنی داشته باشد و توجه به بسیاری از قوانین هنگام غذا خوردن امری ضروری است.

از جمله کارهایی که در هنگام غذاخوردن با هاشی در کشور ژاپن باید اجتناب کرد می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

نشان دادن افراد با چوب های غذاخوری، غذا خوردن دو نفر در یک ظرف، استفاده از نگهدارنده هاشی چرا که قرار دادن چوب هاشی در غذا به حالت عمودی در مراسم ختم مرسوم است و فقط به عنوان هدیه در وعده های غذایی در مراسم فرد متوفی مجاز است، زدن چوب غذاخوری روی ظرف یا میز و تولید صدا، کشیدن ظرف های غذا به طرف خود با استفاده از چوب غذاخوری و پاک کردن ته چوب غذاخوری بعد از اتمام غذا اموری ناپسند محسوب می‌شوند.

همچنین با چوب هاشی در دست و بلند کردن آن در رستوران ها نباید سفارش غذا داد.


٠٥:١٢ / 1399/12/18 / تعداد بازدیدها 144

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس رایزنی فرهنگی

رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در ژاپن - توکیو

5 Chome-7-9 Higashigotanda, Shinagawa, Tokyo 141-0022, Japan

京都品川区東五反田5-7-9

 

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 91371 | بازدید امروز : 191 | کل بازدید : 489884 | بازدیدکنندگان آنلاين : 2 | زمان بازدید : 2.5531